top of page

Zon thermische oplossingen

SunRidge B.V.

De SunRidge is een uniek ontworpen zonneboiler systeem. Dit systeem kan door middel van zoninstraling duurzaam sanitair warm tapwater voor woningen leveren. Het collector gedeelte en het opslag gedeelte is bij de SunRidge geïntegreerd. Doordat dit geïntegreerde geheel op de nok van het dak van een woning wordt gemonteerd, is er geen ruimte in de woning nodig om een opslagvat te plaatsen. Daarnaast maakt de locatie van de SunRidge het mogelijk om het schuine dakvlak juist te benutten voor zonne-energie (PV) panelen.

Vanwege de unieke vorm én positie van de SunRidge op de nok van het dak, zal er altijd optimaal gebruik gemaakt kunnen worden van zoninstraling. Een oriëntatie op het zuiden, wat bij conventionele zon thermische panelen de voorkeur heeft, is bij toepassing van de SunRidge dus niet meer noodzakelijk. Van welke kant de zon ook schijnt, er zal altijd optimaal gebruik gemaakt worden van zoninstraling.

Het SunRidge systeem wordt modulair opgebouwd, waardoor toepasbaarheid op een verscheidenheid aan woningen mogelijk is. Het systeem wordt aangesloten op de warm- en koud tapwaterleidingen van de woning. Hierbij zijn geen pompen, regelsystemen of andere draaiende delen nodig. Dit maakt het systeem zeer onderhoudsarm, stil en robuust.

fffff.png
Sunridge.jpg

Voor meer informatie kijk op www.sun-ridge.nl

InnoEnergy_Support_Sign.jpg
bottom of page