X

Design en pure energie

De SunRidge is een geïntegreerde design zonneboiler systeem waarbij de montage plaatsvindt op de nok van uw dak. Hierdoor is de SunRidge toepasbaar op alle woningen met een schuin dak (ook platte daken of lessenaarsdaken). Bovendien kunt u de SunRidge nog steeds plaatsen als het hele dak al wordt gebruikt voor PV-panelen.

Doordat de hele SunRidge op de nok ligt bent u niet afhankelijk van de oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon. De SunRidge bestaat uit twee, drie of meer koppelbare modules passend op daken vanaf 3,6 meter breed.

De SunRidge vraagt geen ruimte in uw huis omdat het totale systeem op de nok van uw dak ligt. Het enige wat u nodig heeft is en aansluiting op uw warm en koud water leidingen.

Aan de SunRidge heeft u geen onderhoudt omdat er geen pompen, regelingen, of bewegende delen in zitten. De SunRidge is een eenvoudig, betrouwbaar, degelijk en zeer robuust.

Warm water wordt door de zon verwarmt in de SunRidge, in deze periode hoeft u dus nauwelijks gebruikt te maken van uw verwarmingsketel waardoor u energie en dus geld uitspaart.

Alle gegevens en productbeschrijvingen zijn onder voorbehoud. De realisatie van de SunRidge wordt mogelijk gemaakt door ArtEnergie, EIT, Monier, De Beijer RTB en TNO

Voordelen SunRidge

  • Geld en energie besparen
  • Design systeem op nok van uw dak
  • Onderhoudsvrij
  • Geen extra ruimte in huis nodig