X

Gezocht:

Technisch verkoper met door groeimogelijkheid naar accountmanager duurzame energie producten

Wegens groot succes en een sterk groeiende vraag zijn wij per direct opzoek naar een Technische verkoper.

ClimateBooster B.V. maakt intelligente radiatorventilatorsysteem die radiator en convectoren eenvoudig geschikt maken voor lage temperatuur en duurzame verwarmingssystemen .

ClimateBooster is een productgroep van De Beijer RTB B.V.

De Beijer RTB B.V. is als raadgevend technisch bureau gespecialiseerd op het gebied van duurzame de warmte en koelingstechniek. Hoogwaardige fundamentele kennis en nieuwe technologie worden ontwikkeld, tot concrete producten in eigen laboratoria en productiefaciliteiten.

Functie omschrijving technisch verkoper ClimateBooster:

In de functie van technisch verkoper ben je primair verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten. Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je bent in staat met klanten mee te denken over de toepassing en verbetering van de verwarmings- en koelingsvraag in woningen en gebouwen. Je voert onderhandelingen en weet orders af te sluiten. Ook behandel je de offerte aanvragen en beoordeel of je eventueel andere producten en/of diensten uit onze activiteiten kunt leveren. De affiniteit met techniek in combinatie met commerciële ervaring zorgt ervoor dat je behoeftes van klanten kunt vertalen naar klant specifieke vraag.

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO commerciële economie of technische bedrijfskunde.
  • Technische of commerciële ervaring met verwarmings- en koelsystemen in gebouwen en woningen is een pre
  • Om kunnen gaan met relaties zoals groothandels, woningbouw coöperaties en O.E.M. afnemers.
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (beheersing van de Duitse taal is een pre)
  • Je bent resultaat gericht en een representatieve gedreven persoonlijkheid, met een proactieve houding naar de klanten.

Wij bieden:

  • Een fulltime functie (40 uur per week);
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden naar accountmanager zowel binnen ClimateBooster bv ,als bij de andere productgroepen.
  • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden met gemotiveerde en prettige collega's in een gezond, groeiend en no-nonsense bedrijf;
  • Een salaris, passend bij opleiding en ervaring;

Voor meer inhoudelijke informatie over de ClimateBooster zie ook www.ClimateBooster.nl

Sollicitaties kunnen gericht worden aan info@climateBooster.nl

Voor inlichtingen over deze vacatures kunt u zich wenden tot de heer Henk de Beijer,

ClimateBooster B.V.

Tel.: 026-318 88 35